Home > DB CamTV

Most viewed - DB CamTV
En_door_rood.flv
En_door_rood.flvDoor Rood.1313 viewsEen mooi voorbeeld waarom de eerste twee seconden na groen door motorrijders als de doods-seconden worden bescchreven.
Bellen_ongeluk.flv
Bellen_ongeluk.flvBellen in file agv ongeluk1269 viewsDat verderop kinderen beklemd zitten en er wellicht hulpdiensten tussen de file door moeten is minder belangrijk dan even bellen. Hoe zat dat nou ook al weer met handenvrij bellen?
detail : uitgerekend in de week dat er op de A1 extra controle op dit soort gedrag zou zijn..
hagelt.flv
hagelt.flvHet hagelt!436 viewsZo rij je nog in een ontwakend nederland, zo zit je met bevroren onderdelen op een spekgladde weg.
db-mobicam-snap.jpg
db-mobicam-snap.jpg421 viewsOm de zoveel tijd wordt een foto via de mobi-cam geupload.Zie voor een auto-refesh pagina : http://www.dbcamtv.nl/realtime
turnaround.flv
turnaround.flvturnaround418 viewsNadat de koffer verloren is, duurt het even voor ik dat weet, en als ik het dan weet moet ik als de bliksem terug naar de plek waar ie zou kunnen liggen..
ze_weet_het_wel.flv
ze_weet_het_wel.flvZe weet het wel417 viewsHangend achter een vrachtwagen valt deze op, en jawel.. bellen.. Als ze de motor in de gaten krijgt gaat de telefoon bescheten naar beneden...
slottest.flv
slottest.flvBeginners fout.. 415 viewsslot om het wiel laten zitten. Ik twijfel er nu niet meer aan dat ie dat kan tegenhouden.
wegmetdewaanzin.flv
wegmetdewaanzin.flvBoekje lezen413 viewsNa een knetterende hagelbui leest iemand op zijn gemak een boekje. In de file. Rijdend met 50....
knipperlicht_sukkel.flv
knipperlicht_sukkel.flvKnipperlicht sukkel412 viewsOp een rotonde waar geen rechts is rechts aangeven en dan omdat je de knipperlichten gebruikt 'm er vol voor gooien..
ennouik.flv
ennouik.flv407 views
bellendbegeleiden.flv
bellendbegeleiden.flv393 views
AH-_Wat_richting_aangeven__5B640x4805D.flv
AH-_Wat_richting_aangeven__5B640x4805D.flvDe voegkitter391 viewsAh, kijk, die rij rijd net iets harder, daar pas ik perfect tussen..
U_komt_van_links.flv
U_komt_van_links.flvU komt van links388 viewsEn verleend de motorrijder geen voorrang, mag dat ?
schemering_blijft_dk2011.flv
schemering_blijft_dk2011.flvBlijvende schemering386 viewsKorte trip naar Denemarken, en ineens zie ik dat ondanks het late tijdstip de schemering nog steeds zichtbaar is. Dat bleef ie tot aankomst rond ca. 0300 uur.
filerijden.flv
filerijden.flv382 views
AH-_de_blonde_belsnol_5B640x4805D.flv
AH-_de_blonde_belsnol_5B640x4805D.flvDe Blonde Belsnol381 viewstevreden telefonerend op de weg op zoek naar het volgende ongeluk..
rijschool.flv
rijschool.flvDe rijschool375 viewsonder het motto wie goed doet goed ontmoet help ik de les door de deur goed dicht te doen..
Zekering_vervangen.flv
Zekering_vervangen.flvZekering_vervangen374 viewsEn dan: zekering vervangen, hele linkerkant uit elkaar halen.
Houston_ we_ve_ got_ a_ problem.flv
Houston_ we_ve_ got_ a_ problem.flvHouston, we've got a problem373 viewsEn dan op een plek waar het echt niet uitkomt houdt de motor er mee op. En zie dan maar eens tussen de borden en de door jou veroorzaakte file veilig weg te komen.
gesprekje.flv
gesprekje.flvGesprekje371 viewsDie eerder lezende man wilde graag weten waarom ik zo afkeurend reageerde op zijn lees actie.
koffertje.flv
koffertje.flvkoffertje370 viewsNa een crash blijkt de ophanging van de koffer niet meer goed vast te zitten. Na een hobbeltje zijn motor en koffer gescheiden
Mafketel001.flv
Mafketel001.flv369 views
danskse_invoegert.flv
danskse_invoegert.flvDanske_invoegert366 viewsBen je bijna op de snelweg, moet die Deen ook die kant op..
tweebiertjes.flv
tweebiertjes.flvMet 2 biertjes verantwoord over de lijntjes363 viewsMercedes rijder met 2 biertjes op vindt zijn rijgedrag volkomen verantwoord.
contact.flv
contact.flvContact 360 viewsEen file doet het geduld op de proef stellen.
roodlichtrijder_bellen.flv
roodlichtrijder_bellen.flvRoodlicht beller358 viewsStaand voor een roodlicht met camera bewaking zit deze man te bellen. De flitspaal staat links (blauw) en gaat bij roodlicht en snelheid af..
18cm_motorsukkel.flv
18cm_motorsukkel.flvDaphne/'s fat ass speelt me parten..355 viewsWeer schat ik de breedte van de motor verkeer in.. Puike reactie van die chauffeur overigens..
pastbest_toch.flv
pastbest_toch.flvPast best toch?354 viewsMotoren en hun 2 seconden regel..Auto's zijn echt efficiƫnter, die kan je echt overal tussen proppen..
ffwerreke.flv
ffwerreke.flv354 views
flitsers.flv
flitsers.flvflitsers352 viewsHihaa.... not today
50 files on 2 page(s) 1