Most viewed
En_door_rood.flv
En_door_rood.flvDoor Rood.1307 viewsEen mooi voorbeeld waarom de eerste twee seconden na groen door motorrijders als de doods-seconden worden bescchreven.
Bellen_ongeluk.flv
Bellen_ongeluk.flvBellen in file agv ongeluk1263 viewsDat verderop kinderen beklemd zitten en er wellicht hulpdiensten tussen de file door moeten is minder belangrijk dan even bellen. Hoe zat dat nou ook al weer met handenvrij bellen?
detail : uitgerekend in de week dat er op de A1 extra controle op dit soort gedrag zou zijn..
anastasiya_sshtol_yahoo_com.jpg
anastasiya_sshtol_yahoo_com.jpg546 viewsDeze foto is 2 keer gebruikt in ruim 9 maanden. De ene keer als Anastasiya (sshtol@yahoo.com) en als Olga (larrolga@yahoo.com)
hagelt.flv
hagelt.flvHet hagelt!428 viewsZo rij je nog in een ontwakend nederland, zo zit je met bevroren onderdelen op een spekgladde weg.
db-mobicam-snap.jpg
db-mobicam-snap.jpg415 viewsOm de zoveel tijd wordt een foto via de mobi-cam geupload.Zie voor een auto-refesh pagina : http://www.dbcamtv.nl/realtime
turnaround.flv
turnaround.flvturnaround413 viewsNadat de koffer verloren is, duurt het even voor ik dat weet, en als ik het dan weet moet ik als de bliksem terug naar de plek waar ie zou kunnen liggen..
ze_weet_het_wel.flv
ze_weet_het_wel.flvZe weet het wel411 viewsHangend achter een vrachtwagen valt deze op, en jawel.. bellen.. Als ze de motor in de gaten krijgt gaat de telefoon bescheten naar beneden...
slottest.flv
slottest.flvBeginners fout.. 409 viewsslot om het wiel laten zitten. Ik twijfel er nu niet meer aan dat ie dat kan tegenhouden.
wegmetdewaanzin.flv
wegmetdewaanzin.flvBoekje lezen408 viewsNa een knetterende hagelbui leest iemand op zijn gemak een boekje. In de file. Rijdend met 50....
knipperlicht_sukkel.flv
knipperlicht_sukkel.flvKnipperlicht sukkel405 viewsOp een rotonde waar geen rechts is rechts aangeven en dan omdat je de knipperlichten gebruikt 'm er vol voor gooien..
ennouik.flv
ennouik.flv401 views
bellendbegeleiden.flv
bellendbegeleiden.flv387 views
AH-_Wat_richting_aangeven__5B640x4805D.flv
AH-_Wat_richting_aangeven__5B640x4805D.flvDe voegkitter385 viewsAh, kijk, die rij rijd net iets harder, daar pas ik perfect tussen..
1.jpg
1.jpgEkaterina384 viewsUpdate : deze is een no-go. Via de achterdeur is de vrouw op de foto geïdentificeerd als ‘Raven Riley’ werkzaam in de ‘volwassenen films’ kijk op haar site voor meer foto’s : www.ravenriley.com [NSFW!]
ekaterina-II.jpg
ekaterina-II.jpg383 views
U_komt_van_links.flv
U_komt_van_links.flvU komt van links381 viewsEn verleend de motorrijder geen voorrang, mag dat ?
schemering_blijft_dk2011.flv
schemering_blijft_dk2011.flvBlijvende schemering380 viewsKorte trip naar Denemarken, en ineens zie ik dat ondanks het late tijdstip de schemering nog steeds zichtbaar is. Dat bleef ie tot aankomst rond ca. 0300 uur.
teaser1.jpeg
teaser1.jpegAngel - kennismaking376 viewsHet zou je bijna ontgaan dat ze niet erg blij lacht.
filerijden.flv
filerijden.flv376 views
AH-_de_blonde_belsnol_5B640x4805D.flv
AH-_de_blonde_belsnol_5B640x4805D.flvDe Blonde Belsnol374 viewstevreden telefonerend op de weg op zoek naar het volgende ongeluk..
rijschool.flv
rijschool.flvDe rijschool369 viewsonder het motto wie goed doet goed ontmoet help ik de les door de deur goed dicht te doen..
Zekering_vervangen.flv
Zekering_vervangen.flvZekering_vervangen368 viewsEn dan: zekering vervangen, hele linkerkant uit elkaar halen.
Houston_ we_ve_ got_ a_ problem.flv
Houston_ we_ve_ got_ a_ problem.flvHouston, we've got a problem367 viewsEn dan op een plek waar het echt niet uitkomt houdt de motor er mee op. En zie dan maar eens tussen de borden en de door jou veroorzaakte file veilig weg te komen.
gesprekje.flv
gesprekje.flvGesprekje366 viewsDie eerder lezende man wilde graag weten waarom ik zo afkeurend reageerde op zijn lees actie.
koffertje.flv
koffertje.flvkoffertje364 viewsNa een crash blijkt de ophanging van de koffer niet meer goed vast te zitten. Na een hobbeltje zijn motor en koffer gescheiden
Mafketel001.flv
Mafketel001.flv363 views
yulia_SANY6334.jpg
yulia_SANY6334.jpg362 views
danskse_invoegert.flv
danskse_invoegert.flvDanske_invoegert360 viewsBen je bijna op de snelweg, moet die Deen ook die kant op..
tweebiertjes.flv
tweebiertjes.flvMet 2 biertjes verantwoord over de lijntjes357 viewsMercedes rijder met 2 biertjes op vindt zijn rijgedrag volkomen verantwoord.
contact.flv
contact.flvContact 354 viewsEen file doet het geduld op de proef stellen.
1183 files on 40 page(s) 1