Home > DB CamTV > Asfalt sukkels

AH-_de_blonde_belsnol_5B640x4805D.flv
AH-_de_blonde_belsnol_5B640x4805D.flvDe Blonde Belsnol140 viewstevreden telefonerend op de weg op zoek naar het volgende ongeluk..
AH-_roodlicht_crosser_5B640x4805D.flv
AH-_roodlicht_crosser_5B640x4805D.flvDe roodlicht Crosser107 viewsNee, echt , ik had groen!
AH-_Wat_richting_aangeven__5B640x4805D.flv
AH-_Wat_richting_aangeven__5B640x4805D.flvDe voegkitter133 viewsAh, kijk, die rij rijd net iets harder, daar pas ik perfect tussen..
bellendbegeleiden.flv
bellendbegeleiden.flv107 views
Bellen_ongeluk.flv
Bellen_ongeluk.flvBellen in file agv ongeluk102 viewsDat verderop kinderen beklemd zitten en er wellicht hulpdiensten tussen de file door moeten is minder belangrijk dan even bellen. Hoe zat dat nou ook al weer met handenvrij bellen?
detail : uitgerekend in de week dat er op de A1 extra controle op dit soort gedrag zou zijn..
ennouik.flv
ennouik.flv113 views
En_door_rood.flv
En_door_rood.flvDoor Rood.123 viewsEen mooi voorbeeld waarom de eerste twee seconden na groen door motorrijders als de doods-seconden worden bescchreven.
en_naar_rechts.flv
en_naar_rechts.flvDe voegkitter - en naar rechts. 83 viewsWat nou richting aangeven? Hoezo zorgen dat je wat door je ramen kan zien?
ffwerreke.flv
ffwerreke.flv94 views
filerijden.flv
filerijden.flv98 views
gesprekje.flv
gesprekje.flvGesprekje99 viewsDie eerder lezende man wilde graag weten waarom ik zo afkeurend reageerde op zijn lees actie.
knipperlicht_sukkel.flv
knipperlicht_sukkel.flvKnipperlicht sukkel117 viewsOp een rotonde waar geen rechts is rechts aangeven en dan omdat je de knipperlichten gebruikt 'm er vol voor gooien..
Mafketel001.flv
Mafketel001.flv97 views
mangelklootzakje.flv
mangelklootzakje.flvMangelklootzakje91 viewsEerst ruimte maken en dan besluiten dat je dat toch niet goed uitkomt...
opeltje.flv
opeltje.flvOpeltje en naar rechts74 viewsNou heb ik iets met opels, en niet in de positieve zin..
pastbest_toch.flv
pastbest_toch.flvPast best toch?93 viewsMotoren en hun 2 seconden regel..Auto's zijn echt efficiƫnter, die kan je echt overal tussen proppen..
polish_invoegert.flv
polish_invoegert.flv73 views
roodlichtrijder_bellen.flv
roodlichtrijder_bellen.flvRoodlicht beller92 viewsStaand voor een roodlicht met camera bewaking zit deze man te bellen. De flitspaal staat links (blauw) en gaat bij roodlicht en snelheid af..
tweebiertjes.flv
tweebiertjes.flvMet 2 biertjes verantwoord over de lijntjes98 viewsMercedes rijder met 2 biertjes op vindt zijn rijgedrag volkomen verantwoord.
uitrit_.flv
uitrit_.flv1 feb 2011 - uitrit Achmea83 views"U komt uit een uitrit en kijkt alleen naar rechts"
Mag dat ?

Ja / Nee
U_komt_van_links.flv
U_komt_van_links.flvU komt van links107 viewsEn verleend de motorrijder geen voorrang, mag dat ?
Verteld_u_eens_mevrouw.flv
Verteld_u_eens_mevrouw.flvVerteld u eens mevrouwtje92 viewsRij je rustig tussen twee vrachtwagens blijk je al ruim een minuut niet door je medeweggebruikers te zijn opgemerkt. Hou de auto op de linkerbaan in de gaten.
wegmetdewaanzin.flv
wegmetdewaanzin.flvBoekje lezen131 viewsNa een knetterende hagelbui leest iemand op zijn gemak een boekje. In de file. Rijdend met 50....
your_wife_how_much_for.flv
your_wife_how_much_for.flvPolen onder elkaar op de snelweg107 viewsEen zien of ie de meiden aan de chauffeur kan slijten..
Wel netjes dat ie zich verontschuldigd voor het oponthoud.
ze_weet_het_wel.flv
ze_weet_het_wel.flvZe weet het wel137 viewsHangend achter een vrachtwagen valt deze op, en jawel.. bellen.. Als ze de motor in de gaten krijgt gaat de telefoon bescheten naar beneden...
   
25 files on 1 page(s)